Om Oss

Dansskolan Dansmix startades 1992 och har sedan dess lärt 1000-tals barn, ungdomar och vuxna att dansa, runt om i landet.

Dansskolan har utbildade instruktörer i Bugg & Rock´n Roll danser (BRR) och Tiodans (Latinamerikanska och Standard danser) danserna som Svenska Danssportförbundet administrerar.  Våra instruktörer Sven och Diana Hämberg har c:a 20 års erfarenhet från tävlings.- och social dans.

Dansskolan är i dag flitigt anlitad av flera dansklubbar i Sverige, men den största delen av vår verksamhet består av att arrangera sociala kurser i sällskapsdans.

Diana Hämberg

Dansinstruktör sedan 1992 i danserna Bugg, 10-dans. Tränat ett flertal tävlingspar i Sverige. Ofta anlitad på olika event och konferenser såsom dansinstruktör.

Förutom dansen finns ett stort intresse för segling och alpin skidåkning

Sven Hämberg

Började sin danskarriär vid 11,12 årsåldern. Började tävla i Bugg och sedan i Jitterbug. Rankad som 1:a i Jitterbug i 3 år. Övergick till att dansa 10-dans (Internationell tävlingsdans och danserna som dansas i TV succén Let´s Dance).

Var rankad som 4:a i Sverige. Representerat Sverige i ett flertal internationella tävlingar.

Har tränat ett flertal tävlingspar i Sverige.

Ofta anlitad på olika event och konferenser såsom dansinstruktör och speaker.

 Förutom dans så är segling ett stort intresse. Har även ett stort allmänt idrottsintresse såsom Volleyboll och all vinteridrott.

Dansskolan Dansmix

Sven & Diana Hämberg

Severinsa väg 12

311 54 GLOMMEN

Copyright © 2024 Dansmix